21.08.2008 г., 10:14 ч.

Ще ме гледат учудено 

  Поезия » Любовна
598 0 4

Ще ме гледат учудено

(в квартала ме знаят и псетата),

ако изтичам в омая,

и ти почукам, клетата,

да си поискам билето -

неопитано снощи.

Мислех го за сладникаво,

даже от скука измислено.

Сляпа ли бях, глуха ли -

кой ме прокле без време?

С косите си ще го завържа

и ще нагазя в дълбокото.

И да срещна пирани,

ще им хвърля очите си.

 

Ако си още истински,

опипом ще те позная.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??