3.03.2014 г., 14:54 ч.

Ще ми простиш ли някога, Любов... 

  Поезия » Любовна
473 0 3

 

Ще ми простиш ли някога Любов

Че само в тебе бяла се откривам

И само в твоя вечен благослов

Надежда за мечтите си събирам

 

Ще ми простиш ли тихата тъга

Която във очите ми немее

Тя просто е отнета свобода

Орисана във Теб да оцелее

 

Ще ми простиш ли вятърния зов

Към сродната душа в безкрая

Той винаги е нежен послеслов

В следите ми сред утринна омая

 

Ще ми простиш ли някога Любов

Че те открих след хиляди години

И в ехо от далечния живот

Разбрах че можем да сме пак щастливи

 

Ще ми простиш ли някога Любов

Кажи ми...

 

02.03.2014 г.

@Eli

(по повод Прошка)

 

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??