7.04.2015 г., 21:24 ч.

Ще разбереш... 

  Поезия
370 0 0

 

 

 

Ключалката разби

и влезе в моя дом

не със взлом, с очи

и прикова ме мълчешком...

 

Повярвах в теб,

като в светица,

доверих ти го -

сърце, самотна птица...

 

Какво от туй? Птиците летят

само по слънчево и светло,

а аз натежах от благодат

с криле, пречупени в небето...

 

Ще дойде ден да разбереш,

че опадат жълтите листа

и си обедняла без да щеш...,

че само в моите рими си била

икона, в която да се вгледаш...

 

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??