6.09.2009 г., 15:58 ч.

Ще се случи 

  Поезия » Любовна
507 0 5

В кутия без изход се превърнах,

науж се преструвах и отчайвах.

Очаквах нещо хубаво и тръпнех,

негласно повярвах, че ще се случи.

 

То път обеща ми, осеян със рози

и много, много нежни кокичета.

То първо избра ме, беляза с чертози,

щастлива да съм, макар и заключена.

 

Да няма съмнения, да е просто

да ми откъсне небе за подарък.

Там, извън немилостта на живота,

където гори небесният пламък.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??