18.02.2017 г., 14:20 ч.

Що е то? 

  Поезия
1553 4 9

Зелено и синьо те виждат го денем,
сребристо е – казват му нощем!
Щом гневно е – все се върти и се пени,
ревът му е буен и мощен!
От много земи му е силата сбрана,
но нито една не владее!
А онзи живот, що да ходи умее –
из него нарядко вирее!
Що е то?

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

11 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??