Feb 18, 2017, 2:20 PM

Що е то? 

  Poetry
1552 4 9

Зелено и синьо те виждат го денем,
сребристо е – казват му нощем!
Щом гневно е – все се върти и се пени,
ревът му е буен и мощен!
От много земи му е силата сбрана,
но нито една не владее!
А онзи живот, що да ходи умее –
из него нарядко вирее!
Що е то?

© Борислав Ангелов All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

11 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??