"Сине, майка ти днес си отива..."
Стих един цял живот ме убива.
Аз отидох си, неуспяла,
срината и онемяла...
Сине, днес аз прошка ти искам
за вината, която яде ме,
за вината, че твоето детство
ти ще свързваш със майка без име...
Сине, искам да не плачеш вече
и да знаеш, че дори и далече,
аз не съм спряла вечер да пея
песни за моето малко човече...
Аз съм майка ти, знам, че го знаеш.
Знам, че образът ми е непълен.
Знам, че имаш много въпроси
за петната, които са в тъмно...
Какво значат за тебе парите,
какво значи за тебе "Обичам те.",
ако мама я няма в игрите,
ако мама я няма в очите ти...
Ах, прости ми, Боже, прости ми!
Тази мъка ще ме съсипе!
Ако съм сбъркала, накажи ме!
Не наказвай него. Ах, сине!
© Цвети Всички права запазени