10.11.2010 г., 12:29 ч.

Сине Мой 

  Поезия
737 0 1

На Теди

 

Сине мой, дете на Любовта,

между мен и Нея – птицата Живот,

колко ласки – светещи крила,

съм запалил досега в сърцето,

колко думи обичливи, тръпнещи,

са отронени от мойте устни!

Сине мой, дете обичано,

чувствам те, ти недолюбен си

и от мен и твоята орисница,

но кълна се вече, че душата ти

ще поеме влагата от моята

и ще разцъфти съвсем на воля,

със цвета, отгоре даден ù.

Аз ще бъда пръст за тебе, сине,

върху мене ти ще израстеш

и ще осветиш ефира с аромата си!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??