Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Някой ден... случайно... няма да събудя
сините надежди на моя празен ден
и гарваните бели до късно ще се чудят
къде е моста, който ги водеше при мен.
Няма да те съветвам да си по-положителна.Харесвам поезията точно такава.
Преди ме беше написала нещо:"...или да приемеш и другата страна на нещата,да я разбереш(или поне да се опиташ) и чрез нейна помощ да потърсиш дълбините на съзнанието си,където се крие мъдростта!..."
Сякаш чак сега разбирам напълно.