6.08.2007 г., 13:05 ч.

Сияние на мъж 

  Поезия
784 0 6

Сияние на мъж


Събирам стъкълца от

счупените залези

и скривам в тях

лъч позлатен

от изгрев в бяла нощ.


Нагазвам снегове от

падащи звезди.

Потъвам в преспи

закъсняло светли

от разцъфнали сълзи.


Разпилявам дъх от

уморени сетива

и заличавам погледи,

прозрачно тъмни

от сияние в безлунна нощ.

.................................................

Стъпки като пръски бързи.

Око на слънце в сляпа нощ.

Поглед на усмихната сълза.

Призрачно сияние на мъж...

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??