21.09.2011 г., 13:37 ч.

Скеърбоу 

  Поезия » Друга
571 0 1

виждам черно бяла дъга
която пълни душата ми
с безцветната си безсмисленост
и още без без
които не ми дават покой
и се вливат като река
а душата се гърчи и раздира простора
с кървав нереален вой
и всичко избухна
емоции се изливат без умора

хаосът изби към кривата
черно бяла дъга
причиняваща тъга
и я пръсна на малки
черно белички късчета
създаващи по малко вреда
няма вече извратена дъга
но забравих нещо
сивото небе и черно бялата земя

© Мел Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • '... и още без без
    които не ми дават покой'

    Няма покой. И такава ще е дъгата,
    извратена, безцветна, но стиха ти
    е картитен. И ми хареса.
Предложения
: ??:??