Sep 21, 2011, 1:37 PM

Скеърбоу 

  Poetry » Other
570 0 1

виждам черно бяла дъга
която пълни душата ми
с безцветната си безсмисленост
и още без без
които не ми дават покой
и се вливат като река
а душата се гърчи и раздира простора
с кървав нереален вой
и всичко избухна
емоции се изливат без умора

хаосът изби към кривата
черно бяла дъга
причиняваща тъга
и я пръсна на малки
черно белички късчета
създаващи по малко вреда
няма вече извратена дъга
но забравих нещо
сивото небе и черно бялата земя

© Мел Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • '... и още без без
    които не ми дават покой'

    Няма покой. И такава ще е дъгата,
    извратена, безцветна, но стиха ти
    е картитен. И ми хареса.
Random works
: ??:??