Белегът ми по рождение
стигна до нива критични:
слагай всичко под съмнение,
плъзна в зони сеизмични.
Мятам същ Тома неверни
погледи недоверчиви,
еретични мисли черни
трупам в опити горчиви.
Пълен хаос е животът
и акълът ни залипсва,
вдън потъна ни кивотът
и назря апокалипсис.
Събудете се, бе, хора,
над софрата погледнете,
че зад чумната умора
сгънаха ни коленете!
© Светличка Всички права запазени
Благодаря ти, че коментираш и ме подкрепяш! ☀️