2.11.2022 г., 11:39 ч.

След огъня 

  Поезия
247 0 2

Какво е нужно в залеза на есенния ден,

а може залезът да бъде зимно-снежен?

Да нося куфар със задачи подреден,

изпълнени перфектно с план успешен.

 

Какво е нужно в онзи съдбоносен ден,

когато огънят пресвят през мен премине?

Животът подреден във куфари вглъбен

ще изгори, не заблести ли с Твойто Име.

 

Какво е нужно в онзи най-последен ден,

когато огъня със блясъка си всичко ще изпита?

От цял живот във дланите Ти разтопен,

посяното за вечност, вечност ще опита.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??