Какво е нужно в залеза на есенния ден,
а може залезът да бъде зимно-снежен?
Да нося куфар със задачи подреден,
изпълнени перфектно с план успешен.
Какво е нужно в онзи съдбоносен ден,
когато огънят пресвят през мен премине?
Животът подреден във куфари вглъбен
ще изгори, не заблести ли с Твойто Име.
Какво е нужно в онзи най-последен ден,
когато огъня със блясъка си всичко ще изпита?
От цял живот във дланите Ти разтопен,
посяното за вечност, вечност ще опита.
© Мария All rights reserved.