28.07.2015 г., 20:24 ч.

След раздяла 

  Поезия » Друга
309 0 2

Раздяла... раздяла... буца огромна

в гърлото с мъка тежко засяда.

Твоята обич сега е бездомна

и в полет безкрилен надолу пропада.

Поредният край

сърцето познало

ще търси ли пламък

за ново начало?


Пропадаш надолу... студената бездна

притегля със сила нечиста душата.

Не бива безволево ти да изчезнеш

във тихата пустош на самотата.

Времето още 

в теб не е спряло

и трябва да търсиш

ново начало.


Много е трудно... как да забравиш

горелия порив просто за миг?

Спомен ще има, но и избавя

винаги утре по-искрен светлик.

Страдаш след ''Сбогом'',

а после изцяло

ще тръгнеш да търсиш

ново начало.


© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??