9.09.2009 г., 13:43 ч.

След следващия хоризонт 

  Поезия » Друга
507 0 3

В отговор на Весела ЙОСИФОВА

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=183958

 

 

И недогоряла мисъл, и спомен за цветя,

и нещо друго има там.

(след следващия хоризонт)

И всяка следваща сънувана вълна,

а Някой никога не би останал сам.

 

Новото ми Аз. – Дали си Ти!?!

Нагърбено със чуждите съдби,

закърмено във облака от пясъци.

 

Има градове с фонтани, пълноводни,

гори със полъха на вятъра, и твари.

Зима бяла, но весело зелена.

... и платна недорисувани.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • а Някой никога не би останал сам.

    !!!
  • Горят с полъха на вятъра платната недорисувани, приятелю! И зная, че не съм сама!
    Благодаря ти! От сърце!
    Ники...
  • И нещо друго, недоживяно, недорисувано...
Предложения
: ??:??