2.07.2014 г., 12:39 ч.

След тебе... 

  Поезия » Друга
335 0 0

След тебе...

 

След тебе нищо вече няма да същото,

дори Животът, знам ще ми тежи,

но накъдето и да го обръщаме:

той трябва и без теб да продължи...

 

След теб ще бъде тъжно, като радост

безумно закъсняла... Ех, не би-

да бъда с вихрената младост

на твоите напъпили гърди...

 

След теб ще бъде пусто като вечност

и нищо, по което да личи,

че в някаква полупрозрачна вечер

си ме целувала с премрежени очи...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??