25.09.2019 г., 20:48 ч.

Следи 

  Поезия
206 0 0

СЛЕДИ

 

Ще мине!
Не съм родена да съм гневна.
Гневът ще разруши деня.
Искам в него да погледна
с чиста, любеща душа.
Полусляпа,
да намирам светлината
в природата и човешките души,
да пулсира в мен кръвта -
резонанс от бликналите им сълзи.
Зная – има в пепелта,
от обич оставени следи...
От тях аз вземам песента
и музика от сбъднати мечти...
Зората с нежността запява.
Прегръща в спомен вчерашния ден.
Нови спомени за бъдното създава.
Частица даваме на цялата Вселена.

 

25 09 2018
 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??