9.11.2010 г., 23:45 ч.

Случайна любов 

  Поезия » Еротична
2164 0 23

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Тази моя любов – необятна, широка... Този извор горещ...

Пак изригна по никое време... Изгори ме дълбоко.

Връхлетя ме внезапно – без да пита и без да се моли...

Ураган... Торнадо... Завъртя ми ума. Не, направо го срути.

На ухо ми прошепна. Да летя... Да горя... Като феникс.

Да съм сляпа къртица... Да изроня и страха, и тъгата...

Да си сложа най-новата рокля, с деколтето до пъпа.

Със усмивка ципа й да смъкна... Зад мен крачи мъж...

Диша тежко и гледа цинично... Да го направя на луд.

Нека сам си говори... В грамада от погледи да го превърна...

 

Тази моя душа – поумняла и грешна – в миг отвори очи

и във смерч се превърна... Заискряха светкавици бесни...

И от кожата ми като змия се измъкна... Засъска...

Яростно... Безобразно... И страстно... До кръв се откъсна...

Връхлетя върху нас... Като дъжд. Във пустиня...

И в очите му влага разсипа... И превърна го в мъж,

който тича... безсилен... щастлив... и прекрасен.

И горещ като слънце през юли. За мен...

 

Аз я исках тази любов – без вятър попътен –

заблудена... случайна... мокра от страст...

Глуха... и сляпа... Само с капчици дъжд по телата.

Съживила у мене жената... Изгорила мъжа като факла.

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??