31.08.2013 г., 22:27 ч.

Случка 

  Поезия » Любовна
434 0 0

В утрото на изгрев срамежлив

Аз срещнах те - безгрижен и щастлив.

Обърках се! Не бях заподозряла

душата, за такъв миг зажадняла...

 

Не влагайки ни дума, нито смях,

усетих се - за ТЕБЕ замечтах.

И върнаха се минали години

в съзнанието на една "робиня".

 

Едва ли ще узнаеш някой ден,

че спомен ще оставиш ТИ у мен,

че в този миг почувствах се щастлива

и осъзнах, че все пак аз съм... Жива!

© Дарина Герганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??