Aug 31, 2013, 10:27 PM

Случка 

  Poetry » Love
435 0 0

В утрото на изгрев срамежлив

Аз срещнах те - безгрижен и щастлив.

Обърках се! Не бях заподозряла

душата, за такъв миг зажадняла...

 

Не влагайки ни дума, нито смях,

усетих се - за ТЕБЕ замечтах.

И върнаха се минали години

в съзнанието на една "робиня".

 

Едва ли ще узнаеш някой ден,

че спомен ще оставиш ТИ у мен,

че в този миг почувствах се щастлива

и осъзнах, че все пак аз съм... Жива!

© Дарина Герганова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??