23.02.2019 г., 17:02 ч.

Слънце мое! 

  Поезия
315 3 4

Слънце мое - 

нежно, обичано, желано! 

Изгрей! Стопли ме -

поне за малко! 

 

Без теб съм нищо -.. 

гнило зрънце, каменно сърце, 

две отрязани ръце, 

прегръщащи на тъмно. 

 

Слънце мое, 

 не залязвай толкоз рано! 

Виж лицето ми обляно, 

виж сърцето разпиляно. 

Само ти си важно! 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??