21.05.2011 г., 1:32 ч.

Сменяй 

  Поезия » Любовна
749 0 4

Сменяй

изгледите на лицето си.

Сменяй

силата на гласа си.

Сменяй

прическите и цвета на косата си.

Но никога не сменяй

подаряването на прегръдките си.

Никога не сменяй

чувството обичам те в очите си.

Не сменяй

сълзите си, за да се пречиствам,

когато ги превръщам в смях (от тях те лекувам).

Благодаря ти, че обичайки те,

аз не сменям усещанията си за теб.

И знам, че така съм безсмъртен.

И никога не искам да чувствам

какво е непознатият миг

да не те обичам.

И се надявам

паметта си да не изгубвам.

 

 

                                                                                                                 Г.Ф.Т



© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силата на смехът е силата на доброто, което винаги побеждава.
  • Много смислено и искрено,това-да не се сменя само истинското чувство си е достатъчен мотив и вяра,че животът е истински само ако си обичан.Дарявай ни с вяра.
  • Чудесен стих!Наистина има неща, които небива да се сменят, за да останат истински!Поздрав!
  • Много размисъл буди този стих, интелигентно поднесен, поздравления!
Предложения
: ??:??