13.11.2012 г., 20:19 ч.

Смях по кожата 

  Поезия
829 0 11

 

Разсеяното лято без да иска

изпусна между пръстите си вятъра.

А той това и чака – търколи се

по топлите баири на земята,

облиза и дърветата, и къщите

със всичките им звънки керемиди,

не се стърпя и палаво се пъхна

под тънката ми разкопчана риза,

усука се по голото ми тяло

нагоре, във подмишниците влезе,

строши се там на мънички иглички.

 

... Не беше вятър и не беше лято.

Смехът на мойто влюбено момиче

в подмишниците ми се скри.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??