25.09.2012 г., 13:06 ч.

Смях във китари, плач в пиана 

  Поезия
817 0 7

С най-глухите си уши

ще долавя 
смеха ти в китари,

плача – в пиана.
В нежно-тръпчиви
думи,
опарена,
помни те
Тя.

С най-слепите си очи
ще прелиства
въздушни картини.
Сол-акварел,

до синьо избистрен,
там ще соли
дори
след
години.

Не, че ще казва
нещо съществено
този нелеп сантимент.
Него го чака
само обреченост.
Както обречен
на смърт
е този
момент.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??