6.11.2007 г., 0:11 ч.

смъртта 

  Поезия » Друга
899 0 1
 

И тази вечер пак ще посрещна самотата

и пак ще прегърна тъгата...

Ще целувам пак устни, 

пропити с нещастието на вечността

и ще се моля да ме посрещне по-бързо Смъртта.

И пак ще се питам:

- Защо ми го причини...?

Защо от мен си тръгна?

Смърт, защо, защо не идваш,

когато виждаш, че те желая повече от всичко на света?

Моля те, позволи ми с него да заспя...

© Елизабет Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усмихни се , животът е дар от Бога.
    Не търси смъртта, виж колко е красив света.
    С обич за теб, и другата истинската ти любов.
Предложения
: ??:??