19.12.2011 г., 11:16 ч.

Снежанка 

  Поезия » Друга
1701 0 6

В очите ù има коприна

и нейният полъх божествен 

е нейната плът и невинност.

А тя е неземно красива!

 

В ръцете ù има богатства 

и тя ги раздава на всички,

които я виждат и вярват

в нея и в нейните мисли.

 

А аз ще съм просто посредник,

на който тя днес да разчита,

и в своите алени устни,

когато вълшебства изрича.

 

Простете ù, че е прекрасна,

по детски тъй нежно наивна.

В човека тъй рядко израства

от мед изтъкана коприна...

© Венета Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??