27.04.2019 г., 16:51 ч.

Снимка 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
446 1 4

 

Чиста пролет, поглед честен,

ниско слънце нежно грее.

В клони зрее майски кестен,

вятър скита, тихо пее.

 

Облак в нова бяла риза

дефилира по небето.

Ручей бистър бавно влиза

във живота на селцето.

 

Крехко цвете в топли длани,

хълбок стръмен на девица.

Впити устни, лек за рани,

огън в грейнала зеница! 

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??