23.10.2008 г., 0:34 ч.

Снощи те сънувах 

  Поезия » Любовна
2927 0 25

 

Снощи те сънувах.

Седяхме на нашата маса.

В очите ти пак бе изплувала

онази любима гримаса.

В ръцете ти самотуваше

неподареното цвете,

дето толкова много искаше

да поникне в сърцето ми.

Снощи те сънувах.

Искаше да ми кажеш

онази думичка неиздумана,

която тихичко плачеше.

Косите ти леко потръпваха

от ласките недогалени.

Как молеше само Господ

да събуди по-скоро зората.

 

 Музикален фон:

Lily Was Here

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??