Снощи те сънувах.
Седяхме на нашата маса.
В очите ти пак бе изплувала
онази любима гримаса.
В ръцете ти самотуваше
неподареното цвете,
дето толкова много искаше
да поникне в сърцето ми.
Снощи те сънувах.
Искаше да ми кажеш
онази думичка неиздумана,
която тихичко плачеше.
Косите ти леко потръпваха
от ласките недогалени.
Как молеше само Господ
да събуди по-скоро зората.
Музикален фон:
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.