Гледаш наоколо всичко жужи.
От хора различни земята гъмжи.
Някои весели, други са зли.
Всеки в живота нещо крои.
Някой до теб е. Утре го няма.
Идва за нещо-друго ти дава.
Винаги някой за нещо помага -
дали е за слава,
дали за забрава.
Някой за нещо за теб е създаден.
В живота ти идва да бъде раздаден.
Виждаш в света ни толкова шарен
всеки със нещо си е специален.
Е.И.
© Елена Всички права запазени