14.01.2014 г., 20:05 ч.

Спектакъл 

  Поезия » Друга
594 0 8

Спектакълът свършва
със много цветя.
Фалшиви усмивки,
гримьорна.
В душата е празно,
дървета, листа
и водка звучаща минорно.

Разхвърляни дрехи,
потънали в прах
и жълти клавиши. И черни.
Небето затваря се
ражда се страх,
а ти по средата
вечеряш.

Изпива те времето,
мракът кърви,
превръща се в болест капчука.
Заспиваш пиян,
но сърцето не спи
и лепне проклетата
скука...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??