25.05.2008 г., 7:00 ч.

Споделена тръпка 

  Поезия » Любовна
572 0 0

Влезе в сърчицето ми.

Погали ме като перце.

Овладя ме като дъга.

Докосваш крехкото ми аз.

Разнежваш ме като песъчинка.

Слънцето се увива около мен.

Ти се гушкаш до мен.

Вечер е, а денят за мен не свършва.

Минават дни и седмици тялото ми е горещо.

Паря и горещият въглен ме усеща.

Ти си светлината, която обичам.

Ти си светлият ритъм в нощта.

Ти  си всичко - рими и страсти.

Огнени ръце усещат тебе.

Длани опитват от теб.

Влажността те топли, а аз съм до теб.

 

 

                   ( Посвещавам това стихче на моя приятел.  Обичам те, миличко!)

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??