12.06.2013 г., 14:48 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
1288 1 16

След теб остана тъжен спомен

за две души, събрани във една,

за устни, що слова проронват,

съдбовно слети във нощта.

 

Все още в мене тлее пламък

за две тела, възраждащи живот,

и за сърца, открили своя замък

на Любовта - Свещения кивот.

 

Жадувам всичко туй да върна,

но времето не чака ме, търчи.

Не ти, а спомен ме прегърна.

Безсилието?  - Много ми горчи.

 

 

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??