12.07.2008 г., 10:19 ч.

Спомен в плик 

  Поезия
704 0 19

 

Хей, приятелю!
Помниш ли
как се скитахме
привечер из смълчания град?
Или спорехме.
С чаша вино
и силна цигара в ръка
колко пъти
посрещахме утрото?

Хей, приятелю,
стигна ли вятъра?
Намери ли пристан
сърцето ти,
дето лудо, забързано биеше?
И изгаряше
в своите желания...

Е, завършвам писмото си
и залепвам
на времето марката.
Спомен в плик ще получиш.
И...
Може би ще се видим.
В съня ни. Довечера.

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??