4.12.2008 г., 11:33 ч.

Спомени 

  Поезия » Друга
580 0 0

Спомени

 

Спомени, спомени, спомени -

нахлуват в наш' те души.

Кръжат като птици наесен,

понесли МЛАДЕЖКИ МЕЧТИ.

 

Отлитат в незнайни посокиq

когато в забрава си ти,

но чуят ли старата песен -

те вкупом долитат за миг.

 

И полъх от буйни години

отново в сърца ни искри...

В спомени тихо унесени

долитат младежки мечти...

© Гергана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??