27.12.2016 г., 1:37 ч.

Спомни си за Менче! 

  Поезия
270 1 5

Хайде да се надбягваме с еднорози! –

Ще си откраднем по един

от някоя много вълшебна приказка!

После ще си купим от небесната

сергия няколко съзвездия,

които ще кръстим на нас.

Хайде! Позволи си и ти като мен

да бъдеш за малко дете...

Знам, че Питър отдавна порасна,

но Небивала земя съществува.

Спомни си моля те,

за малката фея Менче!

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??