15.02.2008 г., 21:52 ч.

Спри 

  Поезия » Любовна
490 0 2

Не ме измъчвай с думи строги!

Не искам вече тъжните очи

да плачат в мрака, сякаш че окови

ме стягат и сърцето ме боли.

 

Обичам те! Не искам да го крия,

макар че гледах хиляди злини.

Обичаш ме и ти като в магия.

Тогава замълчи! За любовта ни се бори!

 

Където и да съм, за теб мечтая,

дори да бъда и накрая на света,

във мислите ми винаги желая

да присъстваш и не съм сама.

 

Не мога вече да се моля,

не мога, просто много ме боли.

Дори и сили нямам да се боря,

очите  казват: Стига! Спри!

 

Обичам силно всичко твое,

обичам влюбените ти очи.

Душата пак  крещи, че той е

сърцето, който ми плени!

 

                                      2004 г.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да понякога болката ни прави по - силни, но мен не много.Все пак човек трябва да се бори с нея.Това което си написала наистина много ми хареса.Браво!Благодаря ти за коментара.
  • Хубаво любовно обяснение!
Предложения
: ??:??