8.08.2005 г., 1:32 ч.

Среща 

  Поезия
893 1 3

Влюбени,ала никакви.
Пиещи набързо кафе.
Отдадени на сладките приказки,
кой как е,дали е добре.
 
Ти се усмихваш и аз се усмихвам,
лошо няма нали?
Смея се,после утихвам,
а ти ме поглеждаш с влажни очи.

И двамата знаем-обичаме се,
но всеки своя живот е изградил.
Различни са нашите пътища,
а и никой над нас не би се смилил.

Разделяме се с неутолимата жажда,
някой път пак да пием кафе,
а с кафето нова надежда се ражда
и топли влюбеното,малко сърце.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??