6.06.2013 г., 15:53 ч.  

Среща 

  Поезия » Любовна
523 0 4

     

     Определих си среща

                           с моята душа,

     там - на съдбата

                           на кръстопътя,

     че отнеха я очите

                           на приказна жена

     и фактически бяхме

                           във  разлъка.

 

     Дойде до мен -

                             душа до тяло

     и аз попитах: 'Накъде -

                             надясно или вляво?"

     Тъжно погледна тя

                             през рамо,

     целуна ме, в мене

                              вля се 

     и прошепна тихо:

                              "Направо!"

 

     Ех, душице моя,

                               златна,

     нали отново сме си

                                цяло,

     аз нещо не

                                разбрах те,

     нима ще търсим

                                пак начало? 

 

    

                           

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??