29.07.2009 г., 12:08 ч.

Среща в споменни прашинки 

  Поезия » Друга
902 0 6

28.07.2009

 

Ела да ти се изповядам, греховете,

безмълвни в мойта гръд лежат.

От много чакане изтръпнаха ръцете,

клепачите, жадуващи за сън, тежат...

 

Ела, да те погледам за последно,

да те целуна, да те дообичам...

А после тръгвай си, пристъпвай смело,

след теб със сълзи няма да затичам!

 

Една-едничка среща беше,

жадувана от толкова години,

но времето безмилостно летеше,

превърна се в споменни прашинки...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??