5.05.2023 г., 19:18 ч.

Сродници 

  Поезия » Любовна
302 0 1

Целуни ме, огън мой!

Аз разтапям се от ласки.

Погали ме-вихър в зной!

и плени ме с порив властен.

 

Отвори се ти пред мен,

бронята си от стомана-

сълечи я, в бял сатен

искам с тебе да останем.

 

Отведи ме, че боли

в този свят жесток-циничен

да рисуваш красоти,

странен да си и различен.

 

Полети с мен, две души-

бледи призраци да бъдем,

тъмнината да рушим

и мечтите си да сбъднем...

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??