5.08.2008 г., 18:40 ч.

Старата любов 

  Поезия » Любовна
912 0 2
Всичко започна още, когато
бяхме деца,
любовта ни бе като
невинна сладка игра.
Но дойде денят,
в който се разделихме,
по своите пътища
да продължим решихме.
Минаха шест години
и погледите ни се срещнаха,
нашите чувства
отново се открехнаха.
Колко много сме се променили
и нови светове сме открили.
И сега вричаме се в любовта си,
както в миналите дни,
но по-големи и по-разумни отпреди.
Това не е само съвпадение,
а нещо повече от глупаво увлечение.
А дали е както казват хората:
"Старата любов ражда не хваща?"
Знаете ли? - Не ми пука!
Важното е, че съм с него
и не искам никой, НИКОЙ ДРУГ!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??