5.06.2008 г., 10:03 ч.

Старците 

  Поезия » Друга
626 0 5

По пътеката бавно, пак ръка за ръка

или рамо до рамо - все така, все така.

Всеки ден накъсява общият път,

тайно всеки се пита: "Що ли има отвъд?"

Ако някой за малко за почивка поспре,

има още десница, дето да се опре.

И макар че отдавна е зарита жарта

и под нея почива всяка тяхна мечта,

те все още са двама - все така, все така...

© Таня Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??