7.02.2019 г., 9:57 ч.

Стареене 

  Поезия » Гражданска
251 0 0

Стареене

 

Когато хаосът ме сполети,

отварят портите си в мен,

несподелените желания.

Загубвам се във себе си и тръпна…

 

Смалявам се като дете,

очакващо да му разкажат приказка.

И песента с минорната тоналност,

разплаква детското ми сърчице!

 

И хълцам, и  текат сълзите ми,

и толкова съм беззащитен…

Потопен във свойта съпричастност,

до мен трепти и пърха детството…

 

06.02.2019

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??