С ръцете си извайвай мойте форми
накъсвай ме и отнасяй на разстояния
с ритмите си вплитай нежни звуци
почувствай ме и попивай с мечтания
С очите си разсъбличай мойте дрехи
обкичвай ме и обвивай с очарования
до сърцето си притискай ме с тръпки горещи
накарай ме да почувствам признания
С погледа си зачевай нови целувки
танцувай и изпивай от мен страдания
душата ми изпълвай с безкрайни усмивки
в нея влизай и разнасяй послания
С устни си пожелавай допири вкусни
възстановявай и вливай в мен желания
поглеждай ме с мислите си дълбоко изкусни
и опитвай ме и потапяй в стенания
от " Виртуални строфи" юли 2010 г
© Светлана Тодорова Всички права запазени
отнасяй ме ефирно някъде надалеч
с песните приспивай мойте мъки
и потушавай ги когато напират напред...