25.06.2021 г., 10:46 ч.

Стига, хора 

  Поезия » Друга
225 0 0

 

Стига шум и крясък!
Стига: "Бръм!" и стига: "Лум!"!
Стига: "Бум!" и трясък!
Стига, стига шум!

 

 

Стига вик и плясък,
стига рев и: "Дум!".
Стига "лакти", тласък!
Ад е! Ад навън!

 

 

Стига злоба, ярост!
Стига клетви! Срам!
Няма обич, вярност,
само дива бран.

 

 

Стига, стига, хора!
Гости сме на този свят!
Нека бъдем хора,
брат за брата да е брат!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??