11.01.2017 г., 1:25 ч.

Стон след рая. 

  Поезия » Друга
536 1 2

Понякога гледам старите снимки,
ти се усмихваш и
знам, че си истински. 

 

Понякога гледам писмото ти пожълтялото.
На шега го написа, 
с водка заляхме го цялото. 

 

Но думите в него - ах, 
помня гласа ти и как ги изричаш.

 

Толкова болка ми носят, 
с такава лекота душата ми събличаш. 

 

Кожата ми още настръхва 
при спомена как рамената ми целуваш;
как врата ми докосваш, 
как от погледи чужди ревнуваш. 

 

За синьото по ръката 
обещавам да не забравя,
но че ми липсваш
не мога на никого да не кажа. 

 

А ти се върни по-скоро при мене –

спомените не стигат, 
когато душата ти стене. 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пишеш с такава признателност. Но тя явно е следствие на твоята искреност и на нещо истинско.
  • Усетих твоя стон, Ника! Хубав стих си сътворила! Поздрави!
Предложения
: ??:??