21.11.2008 г., 11:18 ч.

Стоновете на морето 

  Поезия » Пейзажна
1367 0 3
Можеш ли да чуеш стоновете на морето
тъй величествено и огромно,
а изпълнено с тъга...
Събрало в себе си тайни, отдавна забравени,
споделяло с душите нежни
своята безкрайна самота...
Едно могъщо цяло, съставено от мънички неща,
също като на хората съдбите,
животът бърз и неспокоен и надеждата безсмъртна,
че всеки заслужава любовта.
Милион мечти събрани, потънали дълбоко.
Някъде далече от брега.
    Тишина...
           

© Радина Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??